Se caută manager pentru un spital din Gorj

Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică.

Concursul se va desfășura în două etape. Prima, cea de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor de participare la concurs, este eliminatorie. Urmează etapa de susținere publică și evaluare a proiectului de management.

Cei care se înscriu la concurs trebuie să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economic-financiar sau juridic, dar și ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar. Sunt acceptați și absolvenții unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ. În plus, candidații trebuie să aibă cazierul curat și cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 8 ianuarie 2020, ora 15.00. În data de 30 decembrie, candidații interesați vor putea face o vizită prin spital, îndrumați de directorul medical, pentru a se informa despre problemele de la fața locului, în vederea întocmirii planului de management. 

Selecția dosarelor și afișarea rezultatelor va avea loc pe 11 ianuarie 2020. Zece zile mai târziu, candidații vor susține proiectul de management, rezultatele fiind comunicate după 24 de ore. Cei nemulțumiți de notele primite vor avea termen până pe 27 ianuarie pentru a depune contestații.

La finalul lunii se va afla cine va conduce Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu. Acesta a fost înființat în anul 1949 ca unitate spitalicească a Uzinei Mecanice Sadu, pe atunci sub denumirea de „Fram Bumbești-Jiu”. Începând cu anul 2012, unitatea sanitară este condusă de ing. ec. Aurel Stolojanu.

Vizualizări: 2,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: