Angajaţii unei primării nu şi-au luat salariile

Situaţie disperată în rândul salariaţilor de la primăria din Bengeşti-Ciocadia. Aceştia depind de o rectificare bugetară pentru a-şi lua salariile. În acest moment au restanţă luna noiembrie, însă primarul speră să primească ceva bani, dacă nu salariaţii vor fi plătiți la anul.

La rectificarea bugetară din luna octombrie, primăria Bengeşti Ciocadia nu a primit niciun leu. Primarul din localitate prevestea de atunci că angajaţii nu îşi vor mai lua salariile, lucru care s-a şi întâmplat. "Pentru luna noiembrie nu s-au luat salariile. Am înţeles că se mai face o rectificare şi sper să primim ceva, pentru că altfel nu ştim ce o să facem. O să aşteptăm sărbătorile fără bani. O să luăm salariile la anul, când o să aprobăm noul buget. Eu am însă speranţe că o să primim ceva, pentru că cei de la finanţe ne-au cerut o situaţie cu salariile", a precizat primarul Victor Geogia.

Primarul din Bengeşti Ciocadia are şi o explicaţie pentru situaţia creată. Ca lucrurile să se rezolve ar avea nevoie de 70.000 de lei. "Am ajuns aici pentru că noi dăm foarte mulţi bani pentru persoanele cu dizabilităţi şi pentru însoţitori. Am plătit şi concediile acestora, cu ei suntem la zi. În plus de asta au mai crescut salariile şi de aceea am rămas descoperiţi. Sper să primim bani la rectificare pentru că avem de plătit şi curentul. Deja a venit factura şi nu vreau să fim debranşaţi", a mai spus primarul.

Vizualizări: 1,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: