Se deschide bazinul de înot de la Târgu Jiu. S-au găsit salvamari!

Bazinul de înot din Complexul Sportiv Municipal se va deschide la ultimul termen anunțat de municipalitate, adică la data de 1 iunie. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că s-au găsit salvamarii necesari pentru a se putea deschide bazinul.

Problema care a ținut mult timp închis bazinul de înot de la Târgu Jiu este pe cale de a se rezolva iar bazinul va funcționa de luna viitoare. Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu  care a precizat că trei persoane s-au înscris la concursul pentru cele trei posturi de salvamar, necesare pentru obținerea avizelor în vederea deschiderii bazinului. Edilul a declarat că deschiderea bazinului se va realiza începând cu data de 1 iunie.

„Problema salvamarilor este deja rezolvată, iar termenul acela de 1 iunie rămâne în picioare pentru inaugurare, odată cu Ziua Copilului. Vom finaliza toate procedurile pentru că mai sunt doar câteva documente pe care trebuie să le luăm, de care avem nevoie pentru a deschide în cele mai bune condiții bazinul de înot de la Târgu Jiu. Nu ne-am grăbit pentru că a apărut această problemă a salvamarilor dar acum avem trei salvamari înscriși pe cele trei locuri”, a declarat primarul Romanescu.

Pentru cel de-al patrulea post de salvamar s-a înscris o femeie care va și coordona activitatea de la bazin, a mai precizat edilul.

Galerie foto


Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: