Se deschide piscina Anna Summer Events. Vezi care sunt tarifele în această vară!

Așteptarea a luat sfârșit!  Momentul a tot fost amânat din cauza vremii nefavorabile. Piscina este situată pe Insulița râului Jiu și de marți, 14 iunie, promite să dea tonul distracției estivale în orașul lui Brâncuși.


Toate pregătirile au fost terminate, toate detaliile au fost puse la punct. Piscina Anna Summer Events își deschide porțile.  Clienții vor fi așteptați într-o atmosferă menită să le aducă buna dispoziție: muzică bună, mâncare, și băuturi răcoritoare. În ceea ce privește piscina, aceasta va avea, în perioada următoare, apa încălzită. 

Tarifele percepute sunt diferite, în funcție de categoria din care face parte clientul și de momentul în care ajunge la piscină. Astfel, de luni până vineri, adulții vor plăti 30 de lei, iar elevii 20 de lei, în timp ce copiii cu vârsta sub 5 ani vor putea intra gratuit. Dacă alegeți să mergeți la piscină după ora 16:00, biletul de intrare va fi doar 20 de lei. În acest preț este inclus, de fiecare dată, un șezlong. Pentru un confort sporit, se poate opta pentru un baldachin, pentru care se vor scoate din buzunar 150 de lei, sau pentru o scoică, pentru care se va plăti 100 de lei. 

În weekend tarifele percepute vor fi puțin mai mari. Sâmbăta biletul de intrare va fi de 40 lei, iar duminica 50 de lei. Și în aceste zile, copiii sub cinci ani vor avea gratuitate.

Vizualizări: 11,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: