Se redeschide pista de atletism de la stadion

Pista de atletism a stadionului Municipal din Târgu Jiu va fi deschisă începând de marți a anunțat primarul Marcel Romanescu. Nici atleții clubului Pandurii și nici cetățenii municipiului Târgu Jiu nu au mai avut acces în stadion pe perioada stării de urgență.

Pista modernă de tartan a stadionului din Târgu Jiu va fi din nou deschisă pentru iubitorii de sport și pentru atleții cluburilor din Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a precizat că deschiderea se va face cu respectarea unor reguli de distanțare. „Deschidem pista de atletism de la stadion.  Începând de mâine dimineață, toți cetățenii care doresc să alerge pot veni la Stadionul Municipal și vor putea folosi această pistă, dar cu respectarea măsurilor de distanțare. Accesul pe baza sportivă se va face pe poarta din spatele stadionului, cu intrare pe lângă Sala Sporturilor. Rog cetățenii să respecte măsurile recomandate de specialiști, să păstreze distanța față de ceilalți și să evite aglomerarea pistei. Dacă situația o va permite, vor urma, în curând, și bazele sportive ale unităților de învățământ”, a anunţat edilul. Lucrătorii de la stadion vor avea posibilitatea să testeze şi temperatura celor care vor intra pe pistă, cu un termometru special, asemănător celor de la supermatketuri.

Până acum în stadion nu au avut acces decât lucrărtorii Direcţiei de Patrimniu care îngrijesc terenul şi firma care aplică tratamente gazonului.

Primăria va trebui să rezolva problema accesului în interiorul stadionului, accesul pe la poarta din spate fiind acum blocat de forţele de ordine care asigura paza hotelului care găzduieşte cetăţenii sosiţi din afara ţării şi aflaţi încă în carantină la hotelul din incinta stadionului, hotel care se află chiar deasupra porţii de acces.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: