Se reia concursul pentru şefia DGASPC Gorj. Diaconescu: Voi analiza!

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos din nou la concurs postul de director general la Direcţia de Protecţie a Copilului Gorj. Laurenţiu Diaconescu, directorul general interimar, încă nu s-a hotărât dacă se va prezenta la această selecţie. „Voi analiza”, a fost răspunsul dat de Diaconescu.

Cei interesaţi să ocupe postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj pot depune candidaturile până în data de 19 iunie. Concursul se va desfăşura la Bucureşti, în data de 3 iulie, atunci când a fost programată proba scrisă.

Candidaţii trebuie să aibă studii superioare absolvite în domeniile asistenţă socială sau sociologie, psihologie, ştiinţe ale educaţiei, drept, ştiinţe administrative, sănătate, economie sau management, finanţe, contabilitate. De asemenea, trebuie să deţină studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. Totodată, o altă cerinţă este să aibă o vechime în specialitate studiilor de minimum 3 ani.

La primul concurs organizat au rămas în cursă trei candidaţi, însă niciunul nu s-a mai prezentat la proba scrisă. Printre aceştia s-a numărat şi Laurenţiu Diaconescu, directorul general interimar. Diaconescu spune că nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte participarea la acest nou concurs. „Nu ştiu, vom vedea. Voi analiza şi voi lua o decizie în sensul acesta”, a comentat Laurenţiu Diaconescu.

În eventualitatea în care nu va participa sau nu va promova concursul, Laurenţiu Diaconescu va reveni pe postul anterior deţinut, acela de şef serviciu Adopţii şi Post Adopţii din cadrul DGASPC Gorj.  

Vizualizări: 838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: