S-au reluat filmările la serialul PRO TV „Vlad”

Fanii serialului „Vlad“ de la PRO TV se vor bucura în curând de noul sezon. Filmările întrerupte de pandemia de coronavirus s-au reluat dar până când vor vedea noi episoade aceştia pot revedea precedentele sezoane.

Actorii din serialul „Vlad“ s-au întors pe platourile de filmare, iar în timp ce fanii vor putea viziona, din nou, primele două sezoane, protagoniștii vor filma noi episoade. Filmările au fost suspendate din cauza crizei pandemice, însă acum actorii sunt mai pregătiți ca niciodată să-și intre în rol iar noile episoade se anunță a fi pline de surprize.

Vedeta serialului este nerăbdătoare să înceapă filmările, care au fost întrerupte într-un „punct fierbinte“. „Sincer chiar și eu îmi doream să revăd toate episoadele, pentru a intra în noile episoade pregătite. Episoadele noi se anunță atât de importante și de faine încât ar fi fost păcat să nu avem un mic reminder cu tot ceea ce s-a întâmplat de la început și până la momentul în care a trebuit să întrerupem filmarea și difuzarea. Avem ocazia de a revedea pățaniile și răzbunarea lui VLAD, de a reintra în lumea lui VLAD“, a transmis protagonistul serialului  Adrian Nartea.

La rândul ei, Olimpia Melinte, cea care o interpretează pe fosta iubită a lui Vlad, spune că primul sezon a rămas preferatul ei.

Până la apariția sezonului 3, fanii serialului românesc vor putea să vizioneze, de luni până joi, după jurnalul de știri de noapte, începutul unei povești palpitante de răzbunare.

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: