Sebastian Ghiță și-a negociat imunitatea cu televiziunea RTV

Un deputat PSD le-a declarat procurorilor că Sebastian Ghiţă şi-ar fi şantajat colegii pentru ca aceştia să respingă cererile DNA de încuviinţare a reţinerii şi a arestării, potrivit Mediafax.

Deputatul, care nu și-a dezvăluit identitatea, a precizat că în ziua votului Ghiţă "a contactat, personal, deputaţii de la toate formaţiunile".

"În ziua votului, Ghiţă Sebastian Aurelian a contactat, personal, deputaţii de la toate formaţiunile politice şi i-a rugat să nu voteze cererea, promiţându-le direct sau lăsându-le să se înţeleagă că atunci când au nevoie, uşa televiziunii RTV le este deschisă, având în vedere şi faptul că urmează două campanii electorale anul acesta. A fost de la sine înţeles că, în cazul unui vot în favoarea arestării observat, consecinţele erau dezastruoase pentru cel în cauză", a precizat parlamentarul cu identitate protejată în faţa procurorilor anticorupţie.

Deputatul a mai spus la DNA că acesta folosește postul România TV  pentru șantaj. "Ghiţă Sebastian Aurelian foloseşte televiziunea sa ca o forma de şantaj pentru oamenii politici, iar toată forţa financiară şi relaţională deţinută o foloseşte ca mijloc de a obţine în schimb avantaje persoanale de orice natură", mai susţine martorul cu identitate protejată.

Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: