Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ședința comisiei mixte, amânată din nou. Explicația CE Oltenia

Comisia mixtă administrație - sindicate de la Complexul Energetic Oltenia a fost amânată din nou. Compania ar fi trebuit să prezinte propunerea de buget pe 2019 pe 21 decembrie anul trecut, a amânat pentru 9 ianuarie, iar astăzi a anunțat o nouă amânare pentru o dată neprecizată.

Compania a explicat într-un comunicat motivul amânării: "Având în vedere prezența obligatorie a președintelui Directoratului CE Oltenia la București, în perioada 08. – 09.01.2019, pentru dezbaterea unor probleme strategice ale companiei la început de an (la nivel de ministere și bănci), informăm persoanele interesate că data la care va avea loc prima ședință a Comisiei Mixte Administrație – Sindicate din acest an urmează a fi stabilită în cursul zilei de 10.01.2019, de comun acord cu reprezentanții federațiilor sindicale".

În cadrul sedintei Comisiei Mixte va fi prezentată situația economico-financiară a companiei și propunerea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019. (A.A.)

Vizualizări: 3,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: