Șef de poliție, rănit pe șosea. O polițistă la volan!

Trei persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc sâmbătă în Gorj, la Rasovița, pe DN 67D. Doi dintre răniți sunt polițiști, vinovată de accident fiind însă o altă persoană. O autoutilitară a virat la stânga fără să se asigure, forțând un autoturism să intre pe contrasens pentru a evita coliziunea. A intrat însă în mașina în care erau cei doi polițiști.

Nicolae Negrea, șeful Poliției Municipale Târgu Jiu, a fost cel mai grav rănit în accidentul de sâmbătă și a ajuns la spital. Acesta era pasager în mașina condusă de o polițistă de 28 de ani, care a scăpat cu răni ușoare.

Poliția a explicat cum a avut loc accidentul. "O autoutilitară condusă de un bărbat de 44 ani, pe DN 67, Rasoviţa, a efectuat manevra de viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, iar un autovehicul care venea pe sens opus a evitat coliziunea, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 28 de ani. În urma impactului au rezultat două victime din al treilea autoturism, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 28 de ani şi un pasager în vârstă de 45 de ani, precum şi o victimă în al doilea autovehicul, un bărbat de 40 de ani, rănit uşor”, a precizat Andrei Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Vizualizări: 5,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: