Şefa SML Gorj, cercetată disciplinar

Şefa Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj este cercetată de Comisia de Disciplină din cadrul spitalului. Medicul a lipsit nejustificat, marţi, ore bune de la serviciu, chiar atunci când trebuia să semneze certificatele de deces pentru cele trei persoane care au murit împuşcate în Băleşti. Rudele acestora veniseră să ridice trupurile neînsufleţite, iar după câteva ore au făcut cale-ntoarsă pentru că medicul nu era în spital. Între timp, au fost îndrumaţi să aducă alte documente de la Primăria Băleşti, certificatele de înhumare, ca, mai apoi, doctoriţa să aducă la spital certificatele de deces.

Rudele celor trei morţi din Băleşti au sesizat conducerea spitalului că au fost puse pe drumuri. Acum, Elena Beldean, şefa SML Gorj, va fi cercetată disciplinar de superiori.

„Au venit aparţinătorii aici. Voiau să ridice cadavrele şi nu era doamna doctor de găsit ca să semneze procesul verbal şi certificatul medico-legal. Am sunat şi eu, a sunat şi domnul director medical. În final, s-a rezolvat problema, dar am trimis-o în Comisia de Disciplină, să se verifice prezenţa doamnei doctor la serviciu. Vedem, pe parcurs, să fim atenţi la respectarea programului de lucru a tuturor angajaţilor şi a atribuţiilor pe care le are tot personalul în fişa postului”, a fost avertismentul lui Gigel Capotă, managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu. (M.M.)

Vizualizări: 5,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: