Mandat prelungit pentru gorjeanul care şi-a ucis soţia la Timişoara

La câteva luni după ce şi-a omorât soţia şi a încercat să îşi pună capăt zilelor, tânărul din Bărbăteşti rămâne în continuare în spatele gratiilor. Sorin Olteanu, de 29 de ani, a primit o prelungire a mandatului de arestare emis pe numele său în luna mai, după comiterea faptelor. Bărbatul le-a cerut magistraţilor timişeni să îl plaseze sub control judiciar, o măsură destul de blândă pentru faptele sale, cererea fiindu-i însă respinsă de instanţă.

„Dispune prelungirea măsurii arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.07.2018, până în data de 22.08.2018 inclusiv luată faţă de inculpatul O. S. - aflat în prezent, în Arestul I.P.J Timiş. Respinge cererea inculpatului Olteanu Sorin prin avocat de înlocuirea a măsurii preventive a arestului cu măsura preventivă a controlului judiciar”, a decis instanţa.

Decizia magistraţilor nu este definitivă, dar nici nu a mai fost contestată de către inculpat. Reamintim că Sorin Olteanu a omorât-o pe soţia sa Raluca, din Vladimir, într-o criză de gelozie. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, iar după ce a murit, Olteanu a încercat să îşi pună capăt zilelor urcându-se la volanul maşinii sale şi izbindu-se cu ea de un stâlp de pe o stradă din Timişoara. Bărbatul nu a reuşit însă decât să îşi facă mai mult rău pentru că s-a rănit grav, ceea ce nu a împiedicat arestarea lui preventivă şi punerea sa sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de omor, fapta sa fiind cu atât mai gravă cu cât e vorba despre un membru al familiei. Cei doi soţi erau căsătoriţi de circa un an de zile şi nu aveau copii.

Vizualizări: 4,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: