Șefi cu concurs, dar „anonimi”, la trei posturi de poliție

Vor să ocupe o funcție publică de șef în poliție, dar se ascund în spatele unui cod. Este vorba de agenții care participă la concursurile pentru șefia posturilor de poliție comunale și cer să le fie protejată identitatea.

Cum unii au reușit să se facă de râs, obținând note de 1, 2 sau 3, nu e de mirare de ce polițiștii optează pentru această soluție, mai ales că legea le permite acest lucru.
De curând, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a finalizat concursurile pentru șefia posturilor de poliție Bumbești Pițic, Roșia de Amaradia și Schela.
Cea mai mare concurență a fost pentru postul de la Bumbești Pițic. Patru candidați care au trecut de evaluarea psihologică au intrat la examen, cea mai mare notă fiind 8,10. Un altul a pierdut la mustață slujba, fiind notat doar cu 8.00. S-a mai înregistrat o notă de 5,29 și una de 4,84.
În schimb, pentru celelalte posturi au fost câte doi participanți. Șefia Postului de Poliție Schela a fost câștigată de candidatul care a obținut nota 8,99. La Roșia de Amaradia, cea mai mare notă a fost 7,51. Contracandidații lor au primit note de 6.
„Candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare”, a anunțat IPJ Gorj.
La examen s-au putut înscrie agenții cu diplomă de bacalaureat și cu cel puțin 2 ani vechime în poliție.
Interviul structurat pe subiecte profesionale a fost susținut pe data de 24 mai.

Galerie foto


Vizualizări: 4,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: