Constructorii din Motru, “premiați”. Primar: Au muncit non-stop!

Pentru că lucrările din oraș merg mai bine decât se aștepta și constructorii se țin de promisiuni, primarul din Motru are în plan să-i premieze. Firmele care au câștigat lucrări publice în municipiu vor primi diplome ori plachete din partea primăriei, un premiu „simbolic”, spune primarul Cosmin Morega, pentru constructorii care „au muncit non-stop” chiar și în anotimpul rece.

Într-o perioadă în care multe primării se plâng că au probleme cu firmele constructoare pe care le-au târât chiar și în instanțele de judecată să le oblige să-și termine lucrările, alți edili se declară norocoși. Este exemplul primarului din Motru care îi laudă pe muncitorii care lucrează la diferitele proiecte de investiții din oraș.

Au lucrat atât de bine, spune edilul, încât vor fi chiar premiați. „M-am gândit să-i motivăm oarecum simbolic pe acești constructori care și-au dat interesul. mă gândesc foarte serios să le dăm o mică diplomă, un mic gest de apreciere. Având în vedere prețurile care cresc de la o zi la alta la materiale, nu au plecat de pe șantier. Municipiul Motru este una dintre localitățile fericite care, în această perioadă grea, constructorii au muncit non-stop. Toată perioadă de iarnă au lucrat. Au fost întreruperi perioadă foarte scurtă când n-a permis vremea. În rest, foarte greu le-a fost să se mențină și să rămână pe șantier. Peste tot s-a lucrat și nu avem puține lucrări”, a spus primarul din Motru, Cosmin Morega, într-o emisiune la Radio Accent.

Șantierele încă sunt deschise în Motru. La finalul lucrărilor, constructorii vor primi o diplomă ori o plachetă din partea primăriei că s-au ținut de lucrări.

„Mulți au fost nevoiți să facă împrumuturi în bancă să susțină aceste lucrări. Nu e ușor să plătești și salarii, și motorină, și material. Vrem să pregătim o diplomă, o plachetă pentru acești constructori. Avem o colaborare bună cu ei. Sunt cinci, șase firme care lucrează în Motru și se înțeleg. Dacă au nevoie de un utilaj una de la alta, e înțelegere între dumnealor. Sunt din Craiova, Târgu Jiu, Motru, București”, a mai spus Morega.

Galerie foto


Vizualizări: 2,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: