Șefi noi la Finanțele Publice Gorj

Gheorghe Paraschivu este noul șef al Administrației Finanțelor Publice Gorj, acesta fiind promovat în ultima zi lucrătoare a anului trecut. Paraschivu, fost trezorier șef, îl înlocuiește în funcție de Marin Ciumag.

Au fost schimbați și adjuncții acestei instituții. Alin Popeangă va fi șef administrație adjunct în locul lui Constantin Șarapatin, iar Cristi Tomescu în locul lui Alin Ionel Goleanu.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, spunea la finalul anului trecut, într-o conferință de presă, că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va avea o structură schimbată şi un departament de analiză de risc independent.

”Vom prezenta în următoarele zile o structură schimbată a ANAF, care va introduce un departament de analiză de risc total independent. Acesta nu o să mai fie populat cu inspectori fiscali, ci cu statisticieni. Vrem să scoatem subiectivismul din analiza de risc. Trebuie să avem oameni specialişti doar pe statistică, care să se uite la indicatori. Acest sistem de a detecta zonele de risc în economie nu va fi dictat de politic (...)”, a afirmat ministrul.

Vizualizări: 5,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: