Șefii de la Drumuri, audiați la DNA

Mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova au fost audiaţi, miercuri dimineaţa, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din oraş într-un dosar care ar viza contractele încheiate cu o firmă pentru întreţinerea drumurilor. Surse apropiate anchetei spun că nouă angajaţi, între care şi şefi ai DRDP Craiova, au ajuns la DNA, după ce unul dintre salariaţii Direcţiei a făcut o plângere cu privire la modul în care a fost încheiat, în 2008, un contract pentru întreţinere drumuri şi deszăpezire cu firma Tehnologica Radion.

Informația inițială era că la DNA au fost citați și directorii de la Gorj și Vîlcea, dar Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, a infirmat că ar fi fost chemat la DNA. A catalogat zvonul drept „o diversiune” a lui Viorel Caragea, despre care a făcut un fel de dezvăluiri în seara precedentă. „Nu am fost la DNA. În această dimineață (n.r. miercuri), m-am întâlnit cu senatorul Florin Cârciumaru. Nu am fost citat. Respect instituțiile statului. Voi merge dacă voi fi solicitat. Nu pot să rămân indiferent când văd câtă mizerie și lături produce acest individ care se crede, în continuare, stăpânul acestui județ. Nici măcar nu merită să-i mai pronunț numele”, a declarat Tudor, la Radio Târgu Jiu.

Contactat telefonic pentru a răspunde acestor acuzații, Viorel Caragea a numit acest subiect un „cancan” și nu a vrut să ofere vreun punct de vedere. (M.M.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: