Şefii din Poliţia Locală Târgu Jiu, puşi la muncă. Se schimbă organigrama!

Mai mulţi şefi din cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu vor „retrograda” de luna viitoare. Este anunţul făcut de primarul Marcel Romanescu. Edilul a explicat că aceştia nu vor pierde bani la salariu, ci vor fi mutaţi de la birou.

Poliţia Locală Târgu Jiu numără, în prezent, aproximativ 140 de salariaţi. Mulţi dintre şefii de servicii ori birouri ar putea pierde aceste funcţii după data de 1 august. „Cred că este cea care va intra în luna august, pe ordinea de zi. Au apărut ceva modificări odată cu noul cod administrativ şi vrem să vedem, cel puţin în privinţa celorlalte direcţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, ce presupun aceste modificări. Să vedem dacă legea va fi acceptată de către preşedinte şi, ulterior, se vor face modificări. În privinţa Poliţiei Locale, cred că luna viitoare se vor face modificările pe noua organigramă”, a dat asigurări primarul Marcel Romanescu.

Modificările din noua organigramă nu-i va afecta pe salariaţi la lefurile pe care le primesc. Romanescu a explicat că vor primi aceiaşi bani. „Înseamnă o relocare de personal. Funcţiile de şef serviciu sau şef birou vor trece în execuţie, personal de execuţie în cadrul Poliţiei Locale. Nu sunt ocupate toate posturile existente în organigrama Poliţiei Locale. Nici nu am mai angajat pe cineva în ultimul an. Vor fi transformate posturi de conducere în posturi de execuţie”, a mai transmis Romanescu.

Vizualizări: 2,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: