Șeful Poliției Gorj, detașat la Slatina

Comisarul-șef Decebal Drăghiea a fost înlocuit de la conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj. La comanda poliției gorjene a fost împuternicit comisarul-șef Daniel Fețanu.

Drăghiea a fost detașat, pe o perioadă de 6 luni, la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina, pe postul de director adjunct.

După crima odioasă de la Baia de Fier, ministrul Afacerilor Interne și-a trimis Corpul de Control la IPJ Gorj. Familia i-a acuzat pe polițiști că au stat cu mâinile în sân, deși fata a depus mai multe plângeri la poliție.  

Și nu a fost singura problemă. Polițistul Paul Feroiu, care a făcut greva foamei în fața MAI, a acuzat de abuz conducerea IPJ Gorj. A povestit că problemele i se trag de la faptul că a fost desemnat să se ocupe de pregătirea fizică şi tehnico-tactică a salariaţilor IPJ Gorj. Acest lucru presupunea ca toți angajații, inclusiv cei din conducere,  să participe la antrenamente. Unii şefi au refuzat, astfel că poliţistul a propus măsuri împotriva lor. Ulterior, Feroiu a fost retras din comisia pentru pregătirea fizică şi, la scurt timp, a urmat o evaluare psihologică în urma căreia a fost declarat inapt.

Detașarea lui Drăghiea apare deja pe site-ul școlii de poliție din Slatina. 

Galerie foto


Vizualizări: 20,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: