Spectacol inedit la Teatrul de Vară din Târgu Jiu. Intrarea este liberă

Iubitorii de teatru din Târgu Jiu sunt așteptați la un spectacol de excepție. Este vorba despre ”Îndrăgostiții din Ancona”, o comedie muzicală în regia lui Andrei Mihalache.

Actorii gorjeni vor urca pe scena Teatrului de Vară ”Nelu Dumitru” din Târgu Jiu, punând în prim plan un spectacol inedit. Primul spectacol al teatrului târgujian este pus în scenă, sâmbătă, începând cu ora 20:30.

Târgujienii trebuie să știe că intrarea este liberă, dar pentru a avea acces este necesară o rezervare. ”Începem stagiunea estivală cu primul spectacol. O premieră a instituției noastre. Sâmbătă și duminică, la Teatrul de Vară” Nelu Dumitru” din Târgu Jiu, va avea loc avanpremiera și premiera spectacolului ”Îndrăgostiții din Ancona”. Menționăm că toate evenimentele pe care teatrul nostru le va prezenta în stagiunea estivală vor fi jucate cu titlu gratuit pentru membrii comunității noastre, mai ales după o perioadă nu tocmai plăcută. Cei care vin la spectacole trebuie să-și rezerve un loc pentru a respecta normele impuse de către autorități”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Rezervarea se poate face la casieria teatrului. De asemenea, directorul instituției de cultură, Cosmin Brehuță, spune că toți cei care vor ajunge la spectacole trebuie să poarte mască de protecție, iar dacă o vor uita acasă vor primi la intrare. Spectacolul se va juca și duminică, începând tot cu ora 20:30.

Vizualizări: 1,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: