Horoscop

Valabil pe 8 iulie

Berbec: Se poate să se ivească o ocazie să vă schimbați mașina, să luați lecții de soferie, carnetul sau de alt gen. Aveți idei, inițiative, energie, chef de viață, de făcut și altceva care să fie marcă personală și o să iasă ceva din tot vulcanul ăsta interior.

Taur: O să primiți ajutor din partea unor apropriați și o să fie un bun suport moral, cel puțin, dacă nu și material. O să tot aveți de făcut drumuri. Poate nu aveți permis, ori mașina e în service și trebuie să vedeți ce soluție găsiți, ca să vă puteți deplasa. 

Gemeni: O să aveți mai multă grijă de voi, de tunsoare de îmbrăcăminte și de sănătate, în primul rând. Se poate să vă găsiți ceva de lucru și să mai dureze un pic până să vă și apucați de treabă, că va trebui să depuneți niște acte, să vă faceți analize medicale.

Rac: Se poate să vă duceți abia acum unde ați fi vrut mai demult și poate pe alți bani, schimbați biletele. O să luați cu asalt un proiect care v-ar scoate din zona de confort și din anonimat totodată. E bine să fiți perseverenți, că o să fie ceva tevatură până prin ianuarie.

Leu: Relația de cuplu mai are suișuri, coborâșuri, dar promite să fie bine, să atingeți un alt nivel de comunicare. Apare cineva care vrea să vă convingă să lucrați împreună. Poate plecați pe undeva în alt oraș, și nu o să fie o alegere ușoară, că trebuie să vrea și partenerul.

Fecioară: O să vă strângeți ca pe vremuri cu cei cărora le plac aceleași activități și vă faceți un timp comun pentru ele. O să vă interesați la bancă de un împrumut, de rate, până când o să le puteți plăti, cât vă mai acordă păsuire și dacă vi se pot șterge niște datorii.

Balanță: Poate veți găsi o cale de împacare cu cel cu care v-ați fi certat, cu partenerul de cuplu probabil și o să fie liniște și pace la voi acolo. Se pare că o să va duceți la interviuri, să luați semnături pentru diverse lucruri de care aveți mare nevoie în perioada asta și o să vă descurcați, dar cu răbdare.

Scorpion: Se poate să primiți răspuns de la o comisie și o să fie unul afirmativ, chiar dacă mai presupune o întârziere de o zi, două. Poate vă hotărâți dintr-o dată să plecați pentru câteva zile să mai uitați de serviciu, rate, facturi și alte greutăți care apasă pe umerii voștri. La sugestia unor prieteni vă duceți.

Săgetător: Vin bani din munci colaterale și o să strângeți un capital cu care să plecați într-o vacanță, să vă luați casă, mașină. Relația cu anturajul feminin e mult mai bună decât luna trecută și vă faceți planuri de plecat în excursii, să reluați și hobbyurile care vă adunau în formula de grup.

Capricorn: Se poate să discutați la alt nivel cu șefii și să nu vă lăsați până nu o să obțineți o poziție mai înaltă și bani. Poate o să locuiți pentru o vreme în altă casă. Poate fi tot a voastră și să aveți niște lucruri de aranjat pe acolo, ca să fie curat, frumos, confort.

Vărsător: Se întrezăresc niște bani, dar pot fi mai puțini decât aveți voi de dat și o să scoateți de la rezerve. La voi apar noutăți care să vă țină în priză și să vă ajute să accesați resursele interioare, să puteți începe proiecte noi cu care să faceți progrese în carieră. 

Pești: Vă pregătiți de plecare, poate și cu treabă, dar se poate să fie și un bine meritat concediu - cu peripeții - totuși. O să alocați o sumă de bani reamenajărilor interioare, exterioare și o să vă creați o atmosferă și mai primitoare, ca să se simtă toată lumea și mai bine.

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: