Selly a vorbit în premieră despre căsătorie și relația cu iubita sa Smaranda

Aflat de mult timp în viața publică atât ca vlogger dar și ca actor, mai nou, Selly nu pare să mai aibă secrete pentru presa mondenă. Iubita sa este Smaranda, studentă la medicină, și sunt împreună de patru ani fără a avea planuri de căsătorie. 

Întrebat despre căsătorie de cei de la plaitech.ro, celebrul vlogger Selly a vorbit despre relația sa cu Smaranda și a explicat de ce nu vorbesc deocamdată de oficializarea relației, deși sunt împreună de mulți ani.

Smaranda Știrbu este o tânără superbă care studiază medicina la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”, din Bucureşti iar cei doi petrec aproape toate weekendurile împreună.

De meserie vlogger, dar mai nou și om de afaceri, Selly a mărturisit pentru sursa citată că toată ziua și-o petrece deja în spatele unui birou. „Mai nou sunt la birou de dimineața până seara, foarte plictisitoare, probabil că oamenii se așteaptă ca viața mea să fie mai interesantă, dar nu e. Viața mea constă în ședințe, call-uri, excel-uri, bugete, foarte multe telefoane, toată lumea mă sună, vrea ceva de la mine, eu vreau ceva de la foarte mulți oameni, telefonul sună. Dimineața la birou, noaptea la birou, ajung acasă târziu, mă culc, o iau de la capăt. În weekend poate mergem la munte, la mare, cam asta e”, a declarat Selly pentru Playtech.

Totuși Selly spune că găsește întotdeauna înțelegere din partea Smarandei cu care este împreună de 4 ani și jumătate, Cei doi încă nu se gândesc la nuntă: „Nu, căsătoria e o chestie strict simbolică, pentru noi e important că ne iubim, ne respectăm, ne înțelegem unul pe altul, avem foarte multe lucruri în comun și asta face de fapt relația noastră să fie una de lungă durată și de succes”.

Selly este și actor și cel mai recent film în care a jucat este Ramon, pelicula în care Pavel Bartoș are rolul principal. În acest film a fost nevoit să meargă pe trotinetă, un lucru nou pentru el dar nu și faptul că în film a jucat rolul unui vlogger: „Rolul meu nu e un rol atât de important în film. „Ramon” în schimb cred că este unul foarte important pentru cinematografia românească, fiindcă Jesus del Cerro nu a dat niciodată greș cu tot ce a făcut, Pavel Bartoș este un tip foarte profi și am văzut și în spatele camerelor cât de dedicat este. Sunt un vlogger, merg pe trotinetă, mi-a fost greu pentru că eu nu merg niciodată pe trotinetă, nici nu știam să dau drumul la trotineta aia, nu sunt eu cu trotinetele, dar a fost un rol relativ simplu, pentru că atunci când joci un personaj apropiat de cum ești tu în viața reală, e întotdeauna mai simplu”.

Galerie foto


Vizualizări: 1,650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: