Senatorul Cârciumaru, vitezoman și chiulangiu

Contul de facebook „Sabotorii Gorjului” a publicat mai multe filmulețe cu mașina senatorului Florin Cârciumaru în trafic. Mașina a fost filmată marți în Târgu Jiu depășind pe linie continuă, rulând cu 115 km/oră și intrând pe interzis. Senatorul a fost filmat și miercuri, luând prânzul cu un fost subordonat de la Primăria Târgu Jiu, aflat în timpul programului. Zilele trecute, candidatul independent la primărie, Viorel Caragea, povestea cum o mașină a primăriei, condusă de un șef de serviciu, îl aștepta pe Cârciumaru în jurul orei 14.00 să iasă de la o emisiune.

Dincolo de contravențiile în trafic, apar întrebările: de ce Florin Cârciumaru nu este la serviciu, la Senat, și de ce nu-i lasă pe salariații primăriei pe care nu o mai conduce din decembrie să-și vadă de serviciu. Viorel Caragea, fost șef al IPJ Gorj și candidat la primărie, a lansat mai multe întrebări pe pagina sa de Facebook. „Și în această zi se confirmă faptul că domnul Florin Cârciumaru ocupă două funcții concomitent: cea de senator (deși chiulește de la Parlament și nu face nimic pentru cetățeni) și cea de primar (deși nu mai are nicio atribuție legală). Astfel, în jurul orei 12:30 l-a chemat pe domnul Vîlculescu și au servit masa (după cum se vede în imagini) la același restaurant din sudul orașului. Îi solicit domnului Zaharia, director al SC EDILITARA SA, să ne comunice cum e PONTAT DOMNUL VÎLCULESCU ASTĂZI aflat în subordinea sa”, a scris Caragea miercuri pe facebook.

Pe 12 mai, Caragea a lansat astfel de întrebări și către viceprimarul cu atribuții de primar, Aurel Popescu. „Îi solicit domnului viceprimar cu atribuții de primar Aurel Popescu să prezinte public cum a fost pontat astăzi, între orele 12:30 și 14:30, domnul Raul Chiriac, cel care îl aștepta într-o mașină a primăriei pe senatorul Florin Cârciumaru, în fața clădirii unde se află Radio Infinit. Apoi, aceiași distinși domni au folosit tot un autoturism al primăriei pentru a merge să servească prânzul în compania domnului Marian Vîlculescu (aflat tot în timpul programului de muncă), șeful Serviciului de Administrare a Piețelor, la un restaurant din oraș”.

Tudor: Nu poți să urmărești un senator al României

Social-democratul Ion Tudor îi ia apărarea senatorului Florin Cârciumaru. Ion Tudor consideră că aceste fapte reprezintă un atac la siguranța și viața senatorului. „Consider că sunt indivizi care vor să atenteze la viața și siguranța senatorului. Le voi răspunde ca atare. Mă mai uit și pe stradă pe unde merg colegii mei. Nu poți să urmărești un senator al României. E atentat la viața și siguranța acestui om. E clar că acești indivizi care își permit să urmărească un senator sunt certați cu legea. Sunt probe și la restaurant, și pe drum, și în oraș”, a declarat Tudor la Radio Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 2,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: