Ion Tudor despre Caragea: Cine-i ăsta? O să vă spun numele lui de cod!

Atac al pesedistului Ion Tudor la adresa candidatului independent la Primăria Târgu Jiu, Viorel Salvador Caragea, fost șef al IPJ Gorj. Întrebat într-o emisiune la TV Sud cum comentează candidatura acestuia, Tudor a spus inițial: “Cine-i ăsta?”, după care a completat “Eu citeam în istorie, am învățat la școală că prin 1819 era unul Vodă Caragea la București. Și ăsta a rămas în istorie ca Ciuma lui Caragea. Și a mai făcut ceva. I-a furat vacile lui Tudor Vladimirescu, când era el domnitor, și l-a condamnat pe Tudor Vladimirescu la moarte. Nu știați asta!”.

Tudor a spus despre Viorel Caragea că “nu există ca și candidat”. Moderatorul emisiunii, Manuela Misăilescu, a punctat faptul că același Tudor a spus că Eduard Lădaru nu va fi candidat ALDE, ceea ce s-a adeverit după două zile. “Ce informații aveți?”, a fost întrebat Ion Tudor. “Mai știm și noi câte ceva, mai facem analize. Îmi pare rău de Edi Lădaru, îmi pare rău că eu a trebuit să anunț ce-l așteaptă. (…)”, a spus Ion Tudor, după care a anunțat dezvăluiri despre Caragea. “Nu am nimic cu candidatul Salvador. Are și nume de cod, dacă vreți vi-l spun după emisiune. (…) Discuțiile legate de acest om le vom face într-o altă ocazie, cu toate televiziunile”, a spus Tudor, care a povestit că s-a întâlnit la Făgăraș cu niște polițiști din Sibiu, cu care s-a revăzut acum trei zile. “Hop, acum trei zile, ne-am reîntâlnit cu unul dintre ei, care nu știu ce origini are pe aicea, și cu mai mulți, care au zis așa: vrem să spunem adevărul despre acest… acest… nu vă spun termenele”. Tudor anunță că “vor fi câteva prezentări”, pentru că “încearcă să amăgească lumea că va fi… Deocamdată a spus la Gorj TV: dacă voi depune candidatura”.

Intoxicări ieftine

Caragea a scris acum câteva zile pe facebook că zvonurile privind retragerea candidaturii sale sunt intoxicări ieftine:

Postarea lui Caragea

“Au ajuns pe la urechile mele zvonuri conform cărora nu voi mai candida, pentru că negociez nu ştiu ce funcţii cu partidul X sau Y. Doamnelor, domnilor, vă rog să ignoraţi aceste intoxicări, tipice clasei politice contemporane, prin care încearcă să discrediteze poate singurul candidat despre care ştiu cu toţii că are ce să spună! Sunt mai bine de 2 ani de zile de când nu m-am mai întâlnit cu nimeni din conducerea primăriei Târgu Jiu. Nu am negociat, nu negociez şi nu voi negocia nimic, cu nimeni. Am deja o datorie morală faţă de sutele de oameni cu care mă întâlnesc zilnic pe stradă, care îmi strâng mâna şi îşi pun toate speranţele în mine.
Îi rog pe contaminatori să termine cu intoxicările ieftine şi să facă ceea ce tot spun zilnic: o campanie curată, bazată pe proiecte şi soluţii viabile pentru oraşul nostru. Asta dacă au mai rămas proiecte nerostite de dumnealor... "aşa arată, aşa va arăta" vă spune ceva?”

Vizualizări: 7,909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: