Prima femeie candidat la Primăria Târgu Jiu

Partidul Mişcarea Populară, filiala Gorj, a desemnat-o pe Daniela Grădinaru, consilier municipal, să intre în lupta pentru Primăria Târgu Jiu, deşi erau vehiculate numele lui Gabriel Gârjoabă şi Andrei Udriştoiu. Daniela Grădinaru este prima femeie care intră în lupta electorală din 11 iunie.

Preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, a precizat că s-a întârziat cu anunţarea candidatului pentru că Daniela Grădinaru nu era hotărâtă să intre în această bătălie. Acum, Grădinaru se declară pregătită şi speră să aibă parte de o campanie civilizată. „Ştiţi foarte bine că am fost întotdeauna pentru proiectele în favoarea oraşului şi nicidecum în favoarea unui partid politic. Întotdeauna am fost în slujba cetăţeanului. Prioritar pentru mine va fi transparenţa banului public, după un an de consilier local am văzut că este o mare problemă. Apoi, mă voi axa pe o adevărată evaluare a conductorilor instituţiilor publice, Brâncuşi este o mare prioritate şi multe altele”, a declarat Daniela Grădinaru. Inginer de profesie, Grădinaru spune că nu va uita nici mediul de afaceri, ea însăşi având business-uri în Târgu Jiu. „Prima mea firmă s-a înfiinţat în decembrie 1990, ştiu tot ce a parcurs mediul de afaceri în acest timp, trebuie adus la masă, la dialog, pentru că eu cunosc cel mai bine realităţile economice”, a mai spus Daniela Grădinaru.

Daviţoiu: E cea mai bună variantă!

Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj, crede că Daniela Grădinaru este „cea mai bună variantă” pentru că are avantajul de a nu avea în spate un trecut politic sau administrativ. „Nu a avut până acum nicio funcţie de demnitate publică pe care ceilalţi trei contracandidaţi au avut-o şi au făcut parte dintr-un sistem pe care acum îl blamează. Între ei practic este o competiţie de genul «cine a furat mai mult». Ei au avut tot timpul din lume să facă ce spun acum”, a declarat Nicoale Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.  

Vizualizări: 4,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: