Senatorul Dian Popescu, citat pentru interceptări cu farfurii zburătoare

Nu este o glumă, este cât se poate de real! Întreaga Comisie de Apărare din Senatul României a fost citată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru că nu a analizat o solicitare venită din partea unui cetăţean din Bucureşti. Bărbatul se plângea de faptul că este interceptat de SRI cu ajutorul unor farfurii zburătoare şi avioane supersonice. Acesta susţinea că soţia sa este colaboratoare SRI şi îl spionează prin casă.

Senatorii Vasile Blaga, Dian Popescu, Mihai Fifor şi Marius Obreja sunt doar câţiva dintre parlamentarii care au fost citaţi joi de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru că n-au dat curs solicitării bucureşteanului.
Senatorii şi-au trimis avocaţii. „Nu putea să nu răspundem citaţiei ÎCCJ pentru că riscam să fim aduşi cu mandate, chiar dacă totul pare a fi o glumă. Au fost citaţi, în calitate de intimaţi, toţi senatorii din Comisia de Apărare. Un bucureştean a trimis o plângere în care a scris că este interceptat de SRI cu ajutorul unor farfurii zburătoare şi avioane supersonice. Omul susţinea că soţia sa este colaboratoare SRI şi îl spionează prin casă”, a declarat Dian Popescu.
Senatorul de Gorj spune că bucureşteanul a contestat soluţia Parchetului General. „Iniţial, preşedintele Comisiei de Apărare a declinat plângerea către Comisia de Abuzuri şi Comisia SRI, întrucât nu era de competenţa noastră. Parchetul General a clasat dosarul, iar persoana respectivă a făcut plângere la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva soluţiei. Joi, s-a dat un alt termen pentru data de 17 martie, pe vicii de procedură”, a precizat Dian Popescu.

Vizualizări: 3,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: