Sere la Motru, pe patru hectare

Doi consilieri locali din Motru au propus înfiinţarea unui complex de sere pentru flori şi legume, pe o suprafaţă de patru hectare de teren, în zona uzinei de agent termic. Terenul este în proprietatea primăriei, iar serele ar putea fi încălzite cu abur de la UATAA Motru. Cei doi consilieri iniţiatori sunt Ion Cojocaru şi Ion Popescu.

Consilierii spun că îşi bazează solicitarea pe discuţii cu oamenii din localitate, dar şi cu cei care au magazine la care vând flori sau legume şi care nu au de unde a se aproviziona cu produse de calitate. Un alt argument este acela că prin înfiinţarea complexului de sere ar putea fi create locuri de muncă în localitate.

Ion Cojocaru a spus în şedinţa de consiliu că nu înţelege de ce acest proiect a fost criticat. „Nu este un proiect împotriva mediului privat, nu am nimic cu prietenul meu Murdeală care este în domeniu. Cred că este un proiect benefic pentru localitate şi că vor putea fi înfiinţate cel puţin 50 de locuri de muncă”, a spus Cojocaru în şedinţa de consiliu. Consilierii din Motru au votat proiectul cu unanimitate de voturi, chiar dacă au avut discuţii contradictorii pe marginea lui. (A.A.)

Vizualizări: 5,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: