Serie accesibilă pentru handbaliștii de la UCB Târgu Jiu în noul sezon

Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu au aflat în ce serie vor juca și ce adversari vor avea în noul sezon. Formația de handbal masculin gorjeană are în acest sezon un obiectiv mai îndrăzneț iar seria este cam aceeași cu cea în care a jucat și sezonul trecut.

Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu continuă pregătirea pentru noul sezon în care au ca obiectiv primele locuri din clasament, Lotul a fost definitivat prin transferul lui Vlad Mladin, un fost jucător al LPS Târgu Jiu care a semnat în aceste zile un contract pentru doi ani cu echipa universitară.  Acesta evoluează pe postul de centru și revine .

În ceea ce privește adversarele din noua ediție a Diviziei A, acești vor fi: CSM Reșița, Unirea Sânnicolau Mare, CSU Craiova, CSU Politehnica Timișoara, AHC Drobeta Turnu-Severin, SCM Politehnica Timișoara 2 și CSM Oradea 2. Directorul clubului UCB, Virgil Popovici, consideră că seria este una ușoară și că Reșița e favorită: „Seria este relativ identică cu cea de anul trecut, singura echipă nouă fiind cea secundă orădeană. Prin prisma clasamentului general al ediției anterioare, favorită la câștigarea seriei este echipa reșițeană, ultimele două neavând drept de promovare. Se anunță aceeași serie echilibrată, obiectivul de performanță al echipei noastre fiind locurile 1-3”. Handbaliștii universitari vor debuta în noul sezon pe data de doi octombrie, și vestea bună pentru suporteri este că vor reveni în Sala Sporturilor.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: