Sevilla şi-a dat căpitanul pe 2 milioane de euro la chinezii de la Wuhan

CFR Cluj a scăpat de unul dintre cei mai importanți jucători de la Sevilla înaintea dublei din 16-imile Europa League. Spaniolii au ajuns la un acord cu Wuhan Zall FC pentru transferul portughezului Daniel Carrico pentru suma de două milioane de euro chiar în ziua jocului cu CFR Cluj.

Spaniolii de la Seviila și-au vândut căpitanul în China contra sumei de 2 milioane de euro. Anunțul că Daniel Carrico va juca pentru Wuhan Zall FC începând de acum a fost făcut de Sevilla pe pagina oficială de Facebook, chiar cu câteva ore înaintea partidei din turul 16-imilor Europa League. Clubul din Spania va încasa de pe urma transferului lui Daniel Carrico doar două milioane de euro. Daniel Carrico era unul dintre căpitanii echipei din LaLiga și a îmbrăcat tricoul Servillei în ultimele șase sezoane și jumătate. Acesta a ajuns la adversara CFR-ului din 16-imile Europa League în 2013, de la Reading, iar în total a adunat 167 de meciuri oficiale, dintre care 111 în La Liga, 11 în Cupa Regelui, 41 în Euroap League, 2 în Champions League și alte două în Supercupa Europei.

Daniel Carrico este cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, iar în iulie 2013 Sevilla a plătit 750.000 de euro pentru împrumutul său de la Reading, ca în iulie 2014 să achite 1,8 milioane de euro pentru transferul definitiv de la gruparea din Anglia. Pe parcursul carierei, Daniel Carrico a mai jucat pentru Sporting CP, Olhanense și AEL Limassol.

Vizualizări: 1,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: