Sfârșit tragic la numai 19 ani

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani din orașul Tismana. Băiatul a fost rănit în timp ce se afla la cosit. Un cuțit s-a desprins accidental din cositoare și i-a pătruns în gât. Tânărul a murit câteva ore mai târziu, pe patul de spital.

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, pe o luncă a satului Isvarna. Băiatul ajuta la cosirea unui teren. „Cositoarea centrifugală, cu niște discuri care se rotesc foarte repede, cu peste 3.000 de rotații pe minut, a aruncat un cuțit care s-a desprins accidental și i-a pătruns în gât, în carotidă. A murit după câteva ore la spital. Azi îl înmormântează”, a anunțat primarul Marian Slivilescu.

Salariații primăriei au făcut o chetă pentru a ajuta familia. „E o familie cu destule probleme sociale, patru frați care au muncit de mici. E o tragedie”, a spus edilul.

Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare. „Dumnezeu a vrut să te ia prea devreme să fi mai aproape de el. Suntem epuizați, nu înțeleg de ce tu? De ce? Vei rămâne veșnic în amintirea și în sufletul nostru. Ești un înger printre îngeri și ne vei veghea pe toți. Suntem îndurerați suflet frumos. Dumnezeu să te odihnească în pace nepoate!”, este unul dintre zecile de mesaje.

Galerie foto


Vizualizări: 20,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: