Sfat pentru miliardarul Iri: Să facă afaceri cu masaj erotic!

Primăria Târgu Cărbuneşti a început demersurile pentru a cere intrarea în insolvenţă a unei firme care aparţine miliardarului de la Izvorani, Irinel Columbeanu. Primarul Mazilu spune că primăria are de recuperat suma de 1,7 miliarde de lei vechi, iar faptul că în primăvară a blocat conturile firmei nu a dat nici un rezultat. Mazilu îi recomandă lui Iri să se apuce de afaceri la care se pricepe, cum ar fi deschiderea unui salon de masaj erotic sau a unei şcoli de manechine.

Fabrica deschisă de Irinel Columbeanu la Târgu-Cărbunești a fost realizată cu un împrumut de 7 milioane de euro și trebuia să producă columbeanit, un nou tip de ciment considerat de afacerist ca fiind unul revoluționar. SC Construct Materia Columbeanu și-a închis porțile destul de repede și nu doar că a lăsat fără loc de muncă sute de persoane care lucrau aici, dar a lăsat și datorii la Primăria Târgu-Cărbunești din neplata impozitelor și taxelor locale.

În acest moment, administrația locală are de recuperat aproximativ 1,7 miliarde lei vechi și cel mai probabil va fi demarată procedura de insolvență. „Conform legislației în vigoare, pentru recuperarea datoriilor pe care firma domnului Columbeanu le are la Primăria Târgu-Cărbunești o să demarăm procedura de insolvență. Noi în primăvara acestui an am și blocat conturile firmei și sperăm să ne recuperăm banii. Avem de primit aproximativ un miliard 700 de milioane de lei vechi pe care Irinel Columbeanu trebuie să ni-i plătească pentru taxe și impozite locale cu penalități cu tot.  Noi sperăm să ne recuperăm acești bani”, a declarat primarul din Târgu-Cărbunești, Mihai Mazilu.

S-ar pricepe mai bine la manechine

Primarul Mihai Mazilu susține că s-a ajuns în această situație pentru că Irinel Columbeanu nu este familiarizat cu ceea ce înseamnă materiale de construcții. Edilul consideră că ar da randament în afaceri dacă ar investi într-un salon de înfrumusețare sau în unul de masaj erotic. „Aici se ajunge dacă nu ști să gestionezi o afacere sau nu ești stăpân pe un domeniu de activitate. Nu zic că firma nu a fost un lucru bun, pentru că aici la Târgu-Cărbunești a creat câteva sute de locuri de muncă, însă domnul Columbeanu ar trebui să-și aleagă alte domenii de activitate, știu eu, o firmă de manechine, o firme de creme, un salon de masaj erotic, salon de înfrumusețare sau altceva. În viață trebuie să faci ce te pricepi mai bine”, a mai spus Mihai Mazilu

Irinel Columbeanu, cunoscut la miliardarul de la Izvorani, este plin de datorii, în timp ce fosta lui soţie Monica Gabor şi-a găsit un iubit mult mai bogat în America.

Vizualizări: 5,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: