Marius Baldovin: Am pozat pentru Playboy

Marius Baldovin, folcloristul gorjean devenit celebru în show-biz din cauza pasiunilor neîmpărtăşite pentru mai multe vedete româneşti, a găsit o nouă metodă prin care să o cucerească pe Oana Zăvoranu. Baldovin spune că a pozat pentru revista Playboy, care va apărea săptămâna viitoare. Pictorialele îl vor prezenta într-o ţinută sumară. Gorjeanul speră ca în felul acesta să o facă pe Zăvoranca să se îndrăgostească de el iremediabil.

Marius Baldovin spune că a pozat pentru revista Playboy şi că pictorialul urmează să apără pe piaţă săptămâna viitoare. Tânărul îşi motivează gestul ca fiind făcut din dragoste pentru Oana Zăvoranu. Chiar şi aşa spune nu a acceptat să-şi arate fizicul în totalitate, preferând să pozeze îmbrăcat sumar. Ba mai mult, nu a renunţat la ie, vestimentaţie specifică portului popular. „Săptămâna viitoare voi apărea în revista Playboy pentru bărbaţi. Am fost la Bucureşti la mai multe şedinţe foto. Deşi mi s-a propus, nu am acceptat să pozez gol. Nu am acceptat să pozez dezbrăcat definitiv pentru a nu-mi strica imaginea. Voi apărea sumar îmbrăcat, purtând o ie şi pantaloni scurţi. Am acceptat să pozez pentru Playboy din dragoste pentru Oana Zăvoranu”, a declarat Marius Baldovin. Acesta a mai precizat că refuzat onorariu tot din cauza Oanei Zăvoranu. „Am refuzat onorariu pentru că, în urmă cu ceva timp Oana Zăvoranu mi-a spus că vreau să fac bani pe spatele ei. Sper ca acum să o cuceresc definitiv. I-am trimis mai multe mesaje în care i-am spus că voi apărea în Playboy, însă nu mi-a răspuns la ele”, a menţionat Baldovin.

PLAYBOY

În binecunoscuta revistă pentru bărbaţi Playboy a pozat, urmă cu ceva timp, şi Oana Zăvoranu, la puţin timp după ce şi-a mărit bustul. Potrivit presei centrale,  pentru apariţia sa Oana Zăvoranu a încasat 20.000 de euro.

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: