Sfaturi și indicații despre ce și cum se poartă vara aceasta

În sezonul cald, stilul feminin trebuie să capete cât mai mult contur, iar femeile știu perfect acest lucru. Așadar, magazinele de haine aduc tot mai multe articole vestimentare care să își facă loc în garderobele doamnelor și domnișoarelor pentru vara aceasta.

Cu ajutorul indicațiilor și pieselor vestimentare de rezistență puse la dispoziție de Dyfashion.ro, vom afla ce se poartă în mod special în această vara. Țînând cont de faptul că temperaturile se anunță a fi destul de ridicate, rochițele și bluzițele cu o textură vaporoasă se vor afla în topul alegerilor tuturor femeilor.

Culorile pentru care să optăm

Rochiile în culori pastelate vor fi cele mai populare. Nu se anunță a urma o perioadă a contrastelor prea puternice, culorile se vor asocia mai mult într-o manieră complementară care să asigure combinații de bun gust și maximum de eleganță.

Detaliile sau accesoriile în tonuri de violet, precum și orice altă nuanță de mov sau lavandă se vor armoniza perfect cu stilul actual ce echilibrează eleganţa și dinamismul culorilor. Griul sau negrul metalic se va asocia cel mai bine cu toate nuanțele ce vor fi vedetele în această vară.

Imprimeurile cu buline revin în modă anului 2018, fiind potrivite pentru orice tip de articol, respectiv, cămăși, bluzițe, rochii, sacouri sau diverse accesorii. În funcție de modul în care te orientezi să le combini, pot crea ținute foarte elegante, dar și ținute mai casual.

Imprimeurile florale și cele fructate, de asemenea, se vor găsi în imaginea multor femei care încearcă să fie mereu în pas cu moda. Aduc un aspect proaspăt și tineresc indicat a fi purtate în ținute cât mai diverse pentru că vor susține o imagine cât mai colorată și plină de energie. Aplicațiile geometrice sunt, totodată, recomandate, atât pentru doamnele, cât și pentru domnişoarele care vor să poarte ținute mai îndrăznețe și care să creeze un efect vizual puternic.

Încălțămintea

Lipsa confortului pentru picioare nu va mai fi o problemă. Tocurile prea înalte care creează o oboseală și o stare puternică de disconfort pentru orice femeie nu vor mai ramâne în trend. Pantofii, sandalele ori anumite botine se vor purta cu un toc mai mic și mai gros care să asigure  lejeritatea și relaxarea picioarelor.

Însă, 2018, fiind un an al strălucirii din punct de vedere al modei vestimentare, pantofii trebuie să prezinte anumite detalii care să iasă ușor în evidență. Simplitatea va fi foarte importantă, însă strecurarea unor mici elemente care să asigure un plus de sclipire are un rol esențial.

Ținutele office

O mare problemă o constituie îmbrăcămintea office, deoarece necesitatea unor ținute cât mai impecabile există în fiecare zi la birou. Este important de luat în seamă faptul că ținutele care se poartă la serviciu nu trebuie să aducă un aspect extravagant. Simplitatea și eleganța rămân caracteristicile principale în crearea lor, culorile calde, pastelate, fiind cele mai indicate în acest sens.

Fusta midi reprezintă articolul de bază în realizarea ținutei, însă și jeanșii pot fi purtați la fel de bine. Blugii lejeri cu aspect de rupturi sau spintecături vor intra în sfera trecutului, ceea ce vor face ca blugii eleganți și simpli să asigure imaginea perfectă, potrivită, astfel și ținutelor pentru birou.

Ținutele de club

În ceea ce privește ținutele de club sau de distracție pe seară, trebuie de știut faptul că este important să își păstreze strălucirea dintotdeauna. Culori aprinse și detalii din paiete accesorizate corespunzător vor asigura strălucirea oricărei tinere domnișoare care va dori să iasă în centrul atenției. Negrul metalic este cel care permite cele mai sigure combinații și care va fi și cel mai în trend pentru astfel de ținute.

Gențile

Poșetele doamnelor și domnișoarelor permit forme cât mai diverse și de dimensiuni cât mai variate. Culorile principale care sunt cele mai indicate rămân cele pastelate și cea de negru. Un aspect dizgrațios îl poate crea purtarea unei genți de aceeași culoare cu cea care întregește și ținuta. Recomandate sunt asocierile de culori complementare sau detalii ușor discrete care să se găsească atât pe geantă, cât și în aspectul adus de îmbrăcăminte.

Dyfashion.ro pune la dispoziție o gamă foarte largă de articole vestimentare, încălțăminte, precum și accesorii care să corespundă noilor tendințe ale anului 2018. Diverse sugestii în ceea ce privește combinarea și accesorizarea corespunzătoare se găsesc și pe site-ul magazinului care oferă diverse imagini în acest sens. 

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: