Și-a agresat concubina cu un cuțit

O femeie de 34 de ani din Târgu Jiu a fost agresată cu un cuțit de concubinul său. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață lângă un laborator de analize medicale de lângă Spitalul 700 din Târgu Jiu.

Femeia s-a ales cu mai multe tăieturi la nivelul feței. O ambulanță a ajuns la fața locului, victima fiind transportată de urgență la Spitalul ”Tudor Vladimirescu”, unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Tatăl femeii a fost cel care a alertat polițiștii. ”Din primele cercetări efectuate la fata locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce femeia se afla la o locuința de pe raza localității, unde domiciliază fără forme legale, concubinul acesteia, de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenta asupra sa”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșitii infracțiunii de lovire sau alte violente și i-au adus la cunoștința prevederile ordinului provizoriu de restricție, femeia agresată nefiind de acord cu emiterea lui.

Vizualizări: 1,802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: