Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-a bătut fosta iubită

Un tânăr din Rovinari este cercetat penal după ce și-a bătut fosta iubită. Agresorului i s-a interzis acum să se apropie de femeie și riscă închisoarea dacă încalcă ordinul de protecție. Din primele informații, tânărul de 26 de ani și-ar fi pierdut mințile din gelozie. 

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, față de un tânăr, de 26 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul, într-un exces de gelozie, ar fi  exercitat acte de violență asupra fostei concubine, de 32 de ani, din orașul Rovinari", a transmis IPJ Gorj. 

Prin ordinul de protecție provizoriu, valabil pentru 5 zile, agresorului i s-a interzis să se apropie de persoana vătămată, la o distanță mai mică de 50 metri.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Vizualizări: 2,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: