Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-a dat foc la propria casă

Un bărbat de 45 de ani din comuna gorjeană Stejari a dat foc camerei în care locuia, casa fiind a mamei sale. Incendiul s-a produs luni, 27 noiembrie, fiind observat de un vecin. 

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, care, din primele cercetări au stabilit că, fiul părţii vătămate,  de 45 de ani, din localitate, ar fi aprins focul în camera în care locuia. Flăcările s-au extins şi la o cameră alăturată şi la holul de acces, iar bunurile din încăperi au ars în totalitate", arată IPJ Gorj.

Lucrători din cadrul I.S.U. Gorj au intervenit pentru izolarea şi stingerea incendiului, nefiind înregistrate victime. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar faţă de bărbatul, de 45 de ani, s-a luat măsura internării la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Gorj, în vederea expertizării neuropsihiatrice, mai arată Inspectoratul de Poliție Județean Gorj. (A.A.) 

Vizualizări: 2,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: