Experiență teribilă pentru un tânăr șofer din Gorj

O femeie de 49 de ani din județul Mehedinți și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a intrat pe contrasens și a lovit un autotren condus de un gorjean de 24 de ani. În accident a mai fost rănită o femeie, pasageră în autoturism. Din primele cercetări ale poliției, femeia a pierdut controlul direcției din cauza carosabilului umed.

Teribilul accident a avut loc duminică seara pe DN 6, șoferița mergând dinspre Caransebeș spre Orșova. Carosabilul era umed, dar se pare că femeia nu a adaptat viteza la condițiile de trafic. La un moment dat a pierdut controlul volanului, autoturismul a pătruns pe contrasens și a izbit tirul condus regulamentar de șoferul din Gorj.

„Polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat de îndată la fata locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că o femeie în vârstă de 49 de ani, din Mehedinți, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Caransebeș spre Orșova. La km 408+270 de metri, pe o porțiune de drum în aliniament, carosabilul fiind umed, femeia a pierdut controlul autoturismului și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Gorj”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Politie Caraș-Severin, Cecilia Dăneț, citat de presa locală.

În accident a fost rănita grav și pasagera din dreapta. Polițiștii au deschis dosar penal pentru a elucida împrejurările în care s-a produs accidentul.

Vizualizări: 3,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: