Și-a lăsat copiii acasă și a plecat cu un necunoscut

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizaţi pe 16 august prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa Lunculescu Maria Cristina, de 27 de ani, cu domiciliul în comuna Baia de Fier, a plecat voluntar de acasă în data de 15 august.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Lunculescu Maria Cristina s-a urcat într-o mașină plecând într-o direcție necunoscută, spunându-le copiilor că se va întoarce curând. Din discuțiile purtate cu soțul acesteia a rezultat faptul că soţia sa pleacă frecvent de acasă revenind după câteva zile", arată IPJ Gorj.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 55 Kg, păr șaten deschis, drept, ochi căprui, față ovală, constituție atletică.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o pereche de  pantaloni blug de culoare albastră, cămașă de culoare mov, în picioare purta papuci din cauciuc.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării femeii, dispunând, totodată, punerea în urmărire la nivel național a acesteia.

Update: Poliția a anunțat luni după-amiază că femeia a fost găsită pe raza localității Baia de Fier. Aceasta s-a întors la familie.

Vizualizări: 4,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: