Un pensionar le transmite mulțumiri polițiștilor din Târgu Jiu

Ion Mihail Bradoschi, bărbatul de 78 de ani din Runcu, jefuit miercuri în Târgu Jiu, imediat după ce și-a scos pensia de la bancomat, le transmite mulțumiri polițiștilor din Târgu Jiu.

“Doresc să aduc mulțumirile noastre Poliției Municipiului Tg Jiu, pentru promptitudinea și profesionalismul de care a dat dovadă. La apelul meu la 112, două echipaje au sosit la fața locului în 5 minute și, în mai puțin de 24 de ore, făptuitorul a fost prins și mi-am recuperat suma de 2500 lei integral”, se arată în mesajul transmis prin intermediul ziarului de Ion Mihail Bradoschi.

Acesta a fost pe 14 august să scoată pensia lui și a soției de la un ATM din str. Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. După ce a intrat în mașina personală, a fost abordat de un bărbat care spunea că vrea să fie luat la ocazie, dar care i-a furat banii din buzunar.

Joi dimineața, hoțul a fost prins și banii recuperați și restituiți. Suspectul are 45 de ani, este din municipiul Deva, județul Hunedoara, și era în tranzit prin judetul Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 3,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: