Și-a sugrumat copilul crezând că este diavolul

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost reţinută de procurorii doljeni după ce şi-a ucis copilul în vârstă de trei ani, strângându-l de gât în timp ce acesta dormea. Ea le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest deoarece a crezut că fiul ei este diavolul. Prietenii femeii sunt șocați și spun că aceasta își iubea mult copilul. Pe de altă parte, mama ei a povestit că tânăra a trecut printr-o depresie.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 22 spre 23 iulie, în localitatea Unirea, acolo unde familia respectivă se afla în vizită la bunici.

Femeia a povestit procurorilor că s-a trezit în cursul nopţii şi a crezut că fiul ei, de trei ani, care dormea lângă ea, este diavolul. După comiterea faptei, ea a mers în camera alăturată unde dormea soţul ei, de profesie jandarm, şi i-a povestit ce s-a întâmplat, acesta anunţând autorităţile. 

Familia mai are doi copii, unul de un an şi celălalt de opt ani. Anchetatorii spun că femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, care urmează să fie efectuată la Bucureşti, de către reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală.

Suspecta, care lucrează ca asistent social la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a fost reţinută pentru 24 de ore pentru omor, urmând să fie prezentată, marţi, Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă. (A.A.)

Vizualizări: 3,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: