Vîlceanu: Minerii vor pleca astăzi la Viena sau la Charleroi

Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu a spus că a primit asigurări de la ministrul Sănătății, Sorina Pintea, că cei doi electricieni de la Complexul Energetic Oltenia, care au suferit sâmbătă arsuri grave la serviciu, vor fi transferați în cursul zilei de luni la un spital din străinătate. "Ministerul Sănătății așteaptă un accept de la spitalul AKH din Viena. Ei au început demersurile fără să știe că familia, sprijinită de noi, a găsit locuri la un spital din Charleroi, Belgia. Am convenit să facem ce este mai bine pentru cei doi, ministerul analizează ambele posibilități. Important este ca minerii să fie transferați astăzi", a spus Vîlceanu.

Cu privire la faptul că un medic de la Floreasca refuză să își dea acceptul, Vîlceanu a spus că ministrul se implică și în rezolvarea acestei probleme. 

Reamintim că doi electricieni de la cariera Pinoasa s-au electrocutat sâmbătă la serviciu, având arsuri grave pe față și pe mâini. Este vorba despre Fudulache Gheorghe (40 de ani) și Emanoil Grivei (48 de ani). (A.A.)

Vizualizări: 2,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: