Și-au anulat croazierele pe vasele de lux

Croazierele pe vasele de lux au fost anulate inclusiv de gorjenii care aveau rezervare, iar litoralul românesc a fost luat cu asalt. Cum pandemia provocată de noul coronavirus i-a ținut departe pe gorjeni de vacanțele în zonele exotice sau de croaziere cu vaporul, litoralul Mării Negre a fost gazda tuturor.

Sezonul estival este cel mai așteptat de români, mai ales atunci când aducem în discuție cuvântul "vacanță". Și cum nu se împacă cu gândul că din cauza acestui virus nu pot merge în vacanțele de lux, o parte din gorjeni a ales totuși și litoralul nostru românesc. Conform unui reprezentant al unei agenții de turism din municipiul Târgu Jiu, cea mai vizitată stațiune este Mamaia.

”Gorjenii au mers și merg pe litoralul românesc al Mării Negre. Foarte mulți dintre ei și-au plătit cu voucherul de vacanță. Sunt foarte mulți la Mamaia. Și celelalte stațiuni sunt căutate. Avem un hotel din Eforie Nord aproape jumătate ocupat cu gorjeni. Noi sperăm să încheiem anul cu bine, să nu fim în pierdere din cauza acestei pandemii de care nu mai scăpăm”, a spus Virgil Dănăricu, șeful unei agenții de turism.

Vizualizări: 1,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: