Locuri mai puține la Săcelu, din cauza pandemiei

Complexul Energetic Oltenia a făcut public regulamentul de acces la bazinele de la Săcelu, care vor fi deschise publicului din 8 august. 

Doar 210 șezlonguri vor fi la dispoziția celor interesați, cu asigurarea unei distanțe de 2 metri (stânga/dreapta, față/spate) între șezlongurile care sunt utilizate de persoane din familii diferite. 

C. R.P.F.M. Săcelu își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe plajă dacă limitele de capacitate sunt depășite și distanța fizică nu poate fi menținută.

Accesul persoanelor în zona de agrement se face în baza bonului fiscal şi a brăţării de identificare, eliberate de la casa de bilete a unității. Brăţările au patru culori (galben, roşu, verde şi violet) iar valabilitatea lor este de o zi.

Persoanele au obligația să păstreze bonul fiscal și să poarte brăţara de identificare la mână în momentul trecerii prin poarta de acces și pe toată durata șederii în zona de agrement.

Lipsa brăţării de identificare de pe mâna clientului duce la pierderea dreptului acestuia de acces și de ședere în zona de agrement.

În condițiile în care clientului aflat în interiorul zonei de agrement i s-a rupt accidental brățara de identificare, aceasta poate fi înlocuită cu una nouă în condițiile restituirii brățării de identificare deteriorate și a prezentării bonului fiscal.

Intrarea/ieșirea din zona de agrement va fi efectuată prin punctele semnalizate corespunzător, iar în interiorul bazei de agrement vor fi respectate culoarele unidirecționale.


În zonele adiacente (zone de schimbare, vestiare, toalete) vor fi respectate regulile de distanțare fizică și de igienă.


În interiorul zonei de agrement se va menține o distanță de cel puțin 2 metri între persoane, în orice moment, excepție făcând membri ai aceleiași familii.

Echipamentele de plajă (scaune, mese, șezlonguri, umbrele) vor fi folosite individual, fără ca acestea să fie partajate între persoane care nu sunt membri de familie cu același domiciliu.
 
Copiii sub 10 ani au acces în zona de agrement doar însoțiți de persoane adulte, persoane care poartă responsabilitatea acestora pe perioada șederii.

Tariful de intrare este de 30 de lei, cu șezlong inclus, iar copiii sub 7 ani intră gratuit.

Vizualizări: 3,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: