Și-au "pătat" cazierul după ce s-au urcat la volan

Inconștiență, la volan. Un tânăr care abia a ajuns la vârsta majoratului, din comuna gorjeană Mătăsari, s-a urcat la volan și a condus pe un drum național deși nici măcar nu avea permis. Nu a fost singura problemă depistată de polițiștii de la Rutieră.

Pe numele tânărului, oamenii legii au deschis dosar penal. Un alt bărbat are cazierul "pătat" tot pentru că a condus fără permis.

"Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat, în trafic, un tânăr, de 18 ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat pe DN 67 Câlnic, având montate plăcuțe cu numerele de înmatriculare atribuite unui alt autoturism. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a transmis IPJ Gorj.

Un alt bărbat, din Mușetești, are acum dosar penal după ce s-a urcat la volanul unui tractor. Acesta era neînmatriculat sau neînregistrat. A fost tras pe dreapta pe DC 3C Bârcaciu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 1,923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: