Anunț pentru absolvenții de liceu

Anunț important pentru elevii care vor absolvii anul acesta liceul. Agenția Județeană Ocupare a Forței de Muncă Gorj anunță că după data de 27 mai 2022, în termen de 60 de zile absolvenții sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţa AJOFM Gorj pentru a beneficia servicii personalizate în vederea integrării pe piaţa forţei de muncă.

Absolvenţii instituțiilor de învățământ, indiferent dacă promovează sau nu examenul de bacalaureat, care se înregistrează în evidenţele agenţiilor pentru ocuparea forței de muncă în raza cărora își au domiciliul, beneficiază de servicii de informare şi consiliere profesională, medierea muncii, servicii gratuite de formare profesională, precum și de facilități financiare.

Pentru înregistrare absolvenții au nevoie de actul de identitate și actul de studii sau adeverinţa din care să rezulte data absolvirii

Elevii care nu au situaţia școlară încheiată la toate materiile, se pot înregistra în evidențele agenției în termen de 60 de zile de la data promovării examenului de corigență, data înscrisă în adeverinţa eliberată de instituţia de învăţământ.

Vizualizări: 1,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: