Şi-au umplut sacul cu medalii

Victorie uriaşă a atleţilor gorjeni la Campionatul Naţional de Semimaraton de la Craiova. Sportivii de la Târgu Jiu au urcat pe podium de opt ori, reuşind să aducă acasă, la individual, patru din cele şase medalii de aur. Şi la echipe au făcut treabă bună, obţinând o medalie de aur şi una de argint.

Adrian Garcea, Andreea Pîşcu şi Alina Butnariu au fost vedetele Campionatului Naţional de Semimaraton de la Craiova. Atleţii gorjeni au dominat competiţia şi au obţinut la individual, patru medalii din aur din cele şase puse în joc. Adrian Garcea a obţinut două medalii de aur, la Juniori şi la Tineret, în timp ce Andreea Pîşcu a luat aur la Tineret şi locul al III-lea la Senioare. Rezultate au avut şi echipele de la CS Pandurii Târgu Jiu. Echipa de senioare fete a luat aur, iar echipa de juniori băieţi locul al II-lea.

Sportiva Alina Butnariu, de la CS Buras Târgu Jiu, a ieşit campioană naţională la Junioare şi s-a clasat pe locul al II-lea la Tineret, după Andreea Pîşcu. Campionatul Naţional de Semimaraton a avut loc duminică, 3 septembrie, la Craiova. Au participat peste 80 de atleţi din toată ţara, însă Gorjul a fost pe primul loc la medalii. 

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: