Când va da CEO bani la Pandurii

Sorin Boza, managerul CE Oltenia, a explicat la un post de televiziune că anul acesta va fi alături de Pandurii moral, de bani putându-se discuta abia anul viitor. „Important e că am stat împreună la aceeaşi masă şi e important că toţi cei patru participanţi au susţinut că Pandurii nu trebuie să moară. Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al CE Oltenia nu prevede finanţarea oricărei activităţi sportive, dar aşteptăm rezultatele financiare ale anului 2017 şi să fim puşi într-o situaţie mai favorabilă pentru momentul creionării bugetului pe anul 2018, acesta este un pas pe care trebuie să-l aşteptăm şi să-l urmăm”, a declarat Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Cert este că fără o finanţare din partea companiei, echipa n-ar avea viitor. O spune şi şeful Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. „Sper să găsească un finanţator principal şi aici mă refer la CEO, pentru că de-a lungul timpului această echipă nu putea să funcţioneze fără finanţarea de la CEO. După rectificarea bugetară, domnul Boza să încerce să-şi respecte promisiunea făcută, aşa cum a spus de-a lungul timpului, în situaţia în care societatea este pe profit va lua în considerare finanţarea, finanţare care a fost stabilită din anii 2000. Pe resursele Artego, resursele primăriei, resursele Consiliului Judeţean, resursele pe care noi ni le-am asumat sperăm să ducem acest an bugetar”, a declarat Cosmin Popescu, şeful Consiliului Judeţean Gorj.

Marin Condescu, preşedintele USMO, are încredere că CE Oltenia va fi alături de echipă şi de acum înainte. „Va finanţa atunci când îi va permite legea şi în condiţiile legii şi este lângă echipă”, a spus Marin Condescu. 

Vizualizări: 1,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: