Şi FCU Craiova vrea să joace la Târgu Jiu

Nu numai FCSB râvneşte la noul stadion de la Târgu Jiu, ci şi formaţia de liga a treia FCU Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. Primarul Marcel Romanescu a fost contactat chiar de patronul craiovean, care vrea să aducă din sezonul următor Ştiinţa să joace la Târgu Jiu.

Noul stadion de la Târgu Jiu nu este foarte mare precum Naţional Arena sau stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, dar are mare căutare printre echipele de top, cu mulţi suporteri. Primarul  Marcel Romanescu a precizat vineri că şi-ar dori şi o altă echipă mare care să împartă stadionul cu Pandurii: „Mi-aș dori ca, pe lângă Pandurii, să aducem o echipă mare pe stadion, pentru promovarea municipiului Târgu Jiu. Dacă vine Gigi Becali cu FCSB, nu vine să ne ia bani, ci să ne dea. Eu mi-aş dori ca FCSB să joace aici şi meciurile din campionat, dar asta nu depinde de noi. Mi-aş dori să joace aici cât mai multe echipe, ieri m-a sunat şi domnul Mititelu de la FCU Craiova. Vom analiza pentru că şi FCU Craiova are fanii ei”. FCSB a anunţat că va juca la Târgu Jiu meciurile din preliminariile Europa League.

FCU Craiova are la meciurile din Liga a treia mai mulţi suporteri decât echipele din Liga I. La un meci amical din vară de la Târgu Jiu, FCU a umplut până la refuz tribunele micuţului teren sintetic pe care joacă Pandurii.

Vizualizări: 3,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: