Simion (AUR): Există un mare risc ca partidul nostru să devină un monstru cu faţă umană

George Simion, candidat pentru preşedinţia AUR cu moţiunea „România bogată: creştină şi democrată”, a afirmat duminică, 27 martie, în discursul său că nu doreşte să fie candidatul AUR la scrutinul prezidenţial din anul 2024, deşi mulţi îl încurajează în acest sens.

„Nu vreau eu să fiu candidatul AUR la alegerile prezidenţiale pentru că AUR, prin candidatul pe care-l va sprijini, va trimite pe cineva în turul doi, împotriva candidatului sistemului, şi vreau să mă asigur de faptul că vom trimite în turul doi de alegeri în 2024 pe omul care câştigă aceste alegeri”, spune Simion.

„Nu o să vin astăzi în faţa voastră să vă întreb dacă vreţi să fiu preşedintele vostru. A mai făcut-o unu în trecut şi nu prea a sfârşit bine. Însă o să vă spun că dacă aş fi în locul vostru, eu nu aş vota, ca membru de partid, George Simion. Şi spun asta cu toată responsabilitatea.

Am văzut cum se schimbă oamenii, am văzut în acest an de când suntem în Parlament dorinţa de putere, dorinţa de funcţii şi orgoliile şi ştiu ce poate deveni AUR. Există un mare risc ca partidul nostru să devină un monstru cu faţă umană, normal, cum a fost şi democraţia din ultimii 32 de ani", a mai spus Simion.

„Avem datoria de a împiedica AUR să devină o altă formă de a căpuşa statul român cu paraziţi a căror singură calitate e că sunt membri de partid. Avem datoria de a pune o ierarhie a valorilor în vârful mesei, de a pune meritocraţia în vârful mesei", este un alt mesaj transmis de acesta la congres.

 actualizare: Simion a fost ales președinte al AUR.

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: