Horoscop

Valabil pe 10 iunie

Berbec: Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să se dovedească nerealiste şi să nu se concretizeze cum aţi sperat. Pentru a reuşi ceea ce v-aţi propus este nevoie de perseverenţă şi de ajutorul unei persoane cu experienţă în domeniu.

Taur: La locul de muncă este posibil să nu aveţi randamentul obişnuit, probabil din cauza simţului practic diminuat şi a dificultăţilor de concentrare. Din aceleaşi cauze, ar putea fi afectate şi relaţiile cu colegii şi cu prietenii. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi concentraţi-vă asupra problemelor prioritare.

Gemeni: Vă indispune o problemă sentimentală şi aveţi tendinţa să vă refugiaţi în muncă. Propuneţi-vă obiective cât mai clare şi nu refuzaţi ajutorul colegilor. Este o zi bună pentru introspecţie şi pentru a încerca să înţelegeţi cum poate fi îmbunătăţită relaţia de cuplu.

Rac: Se întrevede o zi dificilă în plan profesional şi în afaceri. Este de preferat să vă ocupaţi de chestiuni de rutină, altfel riscaţi să vă irosiţi energia şi să aveţi probleme cu sănătatea. Intuiţia nu prea vă ajută, dar vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor. Azi e mai bine să nu călătoriţi şi nici să urmăriţi câştiguri financiare.

Leu: S-ar putea să nu fiţi într-o formă prea bună, deşi aveţi multe de rezolvat în plan profesional şi în cămin. Cei din jur ar putea să considere că ideile şi proiectele dumneavoastră sunt nerealiste sau greu de pus în aplicare. Atenţie la tendinţa de a vă susţine cu insistenţă punctul de vedere!

Fecioară: La locul de muncă s-ar putea ca relaţiile cu colegii şi cu superiorii să fie destul de tensionate. Puteţi atenua situaţia printr-o atitudine cât mai amabilă. Şi relaţiile cu cei dragi ar putea fi afectate. Acordaţi mai multă atenţie problemelor din cămin.

Balanţă: Azi s-ar putea să aveţi un randament scăzut la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante, semnarea documentelor oficiale şi tranzacţiile financiare. În plan sentimental, este momentul să încercaţi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat pe termen lung, pentru a evita o dezamăgire mai târziu.

Scorpion: Azi este posibil să nu fiţi foarte realist şi ar fi bine să nu începeţi nimic nou. Dacă trebuie să luaţi decizii sau să semnaţi documente importante, mai aşteptaţi câteva zile. S-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă într-o chestiune financiară.

Săgetător: Aveţi o agendă foarte încărcată. Acordaţi prioritate sarcinilor de la locul de muncă sau obligaţiilor pe care vi le-aţi asumat faţă de partenerii de afaceri. Proiectele personale suportă amânare. Este o zi bună pentru a medita la o neînţelegere cu persoana iubită.

Capricorn: Înainte să renegociaţi un contract sau o înţelegere, verificaţi dacă partenerul este mulţumit de ceea ce aţi realizat până acum. În caz contrar, există riscul să vă alegeţi cu pierderi pe termen lung. Încercaţi să vă destindeţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene!

Vărsător: Azi s-ar putea să fiţi indispus din cauza unei probleme sentimentale. La serviciu aveţi şanse să reuşiţi tot ce v-aţi propus, cu ajutorul unui coleg mai experimentat. Evitaţi speculaţiile şi nu vă izolaţi de prieteni! Se pare că vă concentraţi mai greu, din cauza neînţelegerilor cu persoana iubită.

Peşti: Astăzi este posibil să fiţi confuz şi nerealist, iar ideile dumneavoastră să fie greşit înţelese. Atenţie la tendinţa de a vă ocupa de mai multe lucruri în acelaşi timp! Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri sau investiţii, fiindcă este posibil să luaţi decizii greşite şi să ieşiţi în pierdere.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: