Sindicaliștii nu au o problemă cu numirea lui Giorgi la CEO

Liderii sindicali din Federația Națională Mine Energie (FNME) nu au o problemă cu numirea lui Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari, în Directoratul CE Oltenia. Cel puțin asta reiese din declarațiile lor. Unii spun că vor comenta după ce va fi numit, alții cer ca supraveghetorii să-și asume numirea. Mai sunt și cei care cred că atâta timp cât CE Oltenia are pârghia legală să facă astfel de numiri, nu ar trebui să fie vreo problemă cu numirea sa.

Sindicalistul Nelu Roșca a explicat că nu are nimic de comentat referitor la posibila numire a lui Gabriel Giorgi în Directoratul CE Oltenia. Deocamdată! „Nu comentez, nu-mi aparține decizia cu privire la numirea în Directorat. O să îmi rezerv dreptul de a comenta după ce se vor implementa aceste lucruri”, a declarat liderul de la Cariera Roșiuța. „Numirea membrilor Directoratului nu este un atribut al sindicatelor. Există legislație și, dacă se respectă legislația, cu siguranță în Directorat societății ajung oameni capabili”, a comentat sindicalistul Nicolae Bădiță, de la Cariera Lupoaia.

„CS-ul să-şi asume numirea!”

Preşedintele FNME crede că supraveghetorii CE Oltenia vor trebui să-și asume numirea lui Giorgi. „Părerea mea de sindicalist este că atunci când se selectează cineva în Directorat, Consiliul de Supraveghere trebuie să-și asume o astfel de chestiune. Nu pot să am o părere preconcepută despre un om atâta timp cât nu știu și nu văd activitatea sa managerială pe postul respectiv. Aduc aminte despre domnul Ciurel. Federația noastră nu a comentat legat de activitatea sa decât după ce acea activitate, care a fost cum a fost, a pus-o în practică", spus Dumitru Pîrvulescu, liderul FNME.

Vizualizări: 2,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: